
NNRéka műhelye

Az én történetem...
A történetem 2016 nyarán kezdődött egy miskolci kis kávézóval, amikor beszélgetésbe elegyedtem a hely tulajdonosával. Felvetettem neki a kérdést, hogy miért nem tartanak valami sütit is a kávék mellé?
Mire azt a kérdést kaptam válaszként, hogy van-e valami ötletem. Spontán rávágtam, hogy mit szólna egy répatortához? És megsütöttem a kávézó számára a saját répatortámat, amely osztatlan sikert aratott a vendégek körében.
Akkor éreztem meg azt a belső érzést - amit azóta sem éreztem olyan magabiztossággal semmivel kapcsolatban - hogy én a cukrászkodással szeretnék a jövőben foglalkozni.
Szerettem a munkámat, pörgés és dinamizmus jellemezte. Sok emberrel ismerkedtem meg, jó kapcsolatokat építettem ki, de mindig volt egy olyan belső késztetésem, hogy szeretnék valami mással is foglalkozni, valami újba kezdeni.
Miután belekóstoltam a cukrászkodásba, és a vásárlók általi pozitív visszajelzésekbe, más értelmet nyert az életem. Körvonalazódtak a terveim, céljaim. Határozott elképzelésem volt, hogy milyen irányelvek mentén szeretném a cukrászkodást kialakítani és működtetni.
És mindez bejött, az álmok immár valósággá váltak.
Nagy-Nádházi Réka

Miből készülnek süteményeim
A termőföldtől az NNRéka Házi Cukrász Manufaktúráig
házi alapanyagok - adalékanyagmentes lekvárok - kistermelői hozzávalók

Családi kistermelői gazdálkodásunkban lekvárokat és szörpöket készítünk gyümölcsösünk terméseiből. Sárgabarack, meggy, málna, josta, áfonya és ribizli kerül feldolgozásra, ennek köszönhető az NNéka sütikre jellemző beltartalom.
Kistermelői partnereim
Másik szívügyem a helyi és környékbeli kistermelőkkel, őstermelőkkel való együttműködés.
Szeretettel készítjük, egy kicsit átdolgozzuk és új formába öltve szeretettel adjuk át kezünk munkáját az itt élőknek és ide érkezőknek. A kistermelői gazdaságunkban megtermett gyümölcsök mellett házi túrót, vajat, tojást és mézet vásárolok és használok fel cukrász manufaktúrámban
- Mádi Sajt, Bodnár Sándor sajtkészítő - krémes natúr joghurt, sajtok
- Bio-Goods Mangalica Termékek - mangalica tepertő
- Borsodi Sajtműhely, Rácz Miklós sajtkészítő - orda túró, sajtok
- Nádházi Kornél őstermelő - házi tojás, alma, dió, sárgabarack, szőlő
- Hegedűs Szabolcs őstermelő - sárgabarack
NNRéka műhelyéből beszerezheted
Szeretnél minőségi,
tartósítószermentes lekvárokat és szörpöket a kamrádba, de semmi kedved
bajlódni az elkészítésükkel?
Műhelyünkben egész évben megvásárolhatóak saját készítésű és a saját kertünkben termett gyümölcsökből készített termékeink.
Lekvárok
málna, naspolya, piros ribizli, sárgabarack, eper, josta, fekete ribizli
Szörpök
bodza, citromfű, málna
Így dolgozunk mi
hangulatképek a műhelyből
hangulatképek a műhelyből
Elérhetőségeink
Információk
- Adatkezelési tájékoztat
Rendelésfelvétel
H, Sze, Cs, P, Szo: 8:00-18:00
K, V: zárva
Süti, torta átvétel
H, Sze, Cs, P, Szo: 9:00-17:00
K, V: zárva
Cukrászdánk nyitva tartása
H, Sze, Cs, P, Szo: hamarosan
K, V: hamarosan