Az én történetem...
A termőföldtől NNRéka Házi Cukrász Műhelyéig
Tortadobozaink és tortaalátéteink prémium minőségű, olasz csomagolóanyagok.
A történetem 2016 nyarán kezdődött egy miskolci kis kávézóval. Beszélgetésbe elegyedtünk a kávézó tulajdonosával, akinek felvetettem a kérdést, hogy miért nem tartanak valami sütit is a kávék mellé?
Mire azt a választ kaptam kérdésként, hogy van-e valami ötletem. Spontán rávágtam, hogy mit szólna egy répatortához? És megsütöttem a kávézó számára a saját répatortámat, amely osztatlan sikert aratott a vendégek körében.
Akkor éreztem meg azt a belső érzést (amit azóta sem éreztem olyan magabiztossággal semmivel kapcsolatban), hogy én a cukrászkodással szeretnék foglalkozni a jövőben.
Szerettem a munkámat, pörgés és dinamizmus jellemezte. Sok emberrel ismerkedtem meg, jó kapcsolatokat építettem ki. De mindig volt egy belső késztetésem, hogy szeretnék valami mással is foglalkozni, valami újba kezdeni.
Miután belekóstoltam a cukrászkodásba, és a vevők általi pozitív visszajelzésekbe, úgy más értelmet nyert az életem. Körvonalazódtak a terveim, céljaim. Határozott elképzelésem volt, hogy milyen irányelvek mentén szeretném a cukrászkodást kialakítani és működtetni. És mindez bejött, az álmok immár valósággá váltak.
Nagy-Nádházi Réka
Miből készülnek süteményeim
házi alapanyagok - adalékanyagmentes lekvárok - természetes, letisztult ízvilágú desszertek
A cukrászkodás előtti évben már elkezdtünk kistermelőként lekvárokat és szörpöket készíteni, így én abban láttam a hosszútávú, fenntartható működésünket, hogy ha mi magunk által megtermelt és előállított alapanyagokat használunk a sütikhez.
Én kis kertem...
"Termőföldtől az asztalig"
Kistermelői partnereim
Szintén másik vesszőparipám, hogy a helyi és környékbeli kistermelőkkel, őstermelőkkel együttműködve szerezzük be a sütésünkhöz szükséges egyéb alapanyagokat (túró, vaj, méz, házi tojás). Használjuk ki a vidék adta lehetőségeket.
Az agrárium és a cukrászkodás számomra egy komplex egységet alkot.
- Mádi Sajt, Bodnár Sándor sajtkészítő - krémes natúr joghurt, sajtok
- Bio-Goods Mangalica Termékek, Bán Tibor - mangalica tepertő
- Borsodi Sajtműhely, Rácz Miklós sajtkészítő - orda túró, sajtok
- Nádházi Kornél őstermelő - házi tojás, alma, dió, sárgabarack, szőlő
- Hegedűs Szabolcs őstermelő - sárgabarack